Säännöt & Käyttöehdot

Padelnet on kaikille padelista kiinnostuneille yhteinen keskustelufoorumi. Kun käytät foorumia ja tuotat sinne sisältöä, sitoudut näihin sääntöihin ja olet tietoinen Padelnetin käyttöehdoista. Keskustelufoorumin tuottaa WordPress.com -sivusto.

Säännöt

Muista hyvät käytöstavat ja kohtele muita kirjoittajia kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan.

  • Kaikilla käyttäjillä on oikeus esiintyä foorumilla anonyymina. Älä arvuuttele muiden henkilöllisyyttä.
  • Pyri kirjoittamaan viestisi niin, että ne ovat muille käyttäjille helposti luettavissa. Pilkun viilaaminen ei kuitenkaan ole tarpeen.
  • Mainosviestit ovat kiellettyjä, ellei asiasta ole erikseen sovittu ylläpidon kanssa.
  • Ota uudet kirjoittajat vastaan positiivisesti ja tee heidät tervetulleiksi.
  • Keskusteltaessa junioripelaajista, pidä mielessäsi, että kyseessä ovat alaikäiset henkilöt.
  • Ole kohtelias ja ystävällinen, äläkä tarkoituksella provosoi riitoja tai hauku muita keskustelijoita.
  • Jokaisella käyttäjällä voi olla vain yksi aktiivinen nimimerkki.

Käyttöehdot

Verkkosivustomme URL-osoite on https://padelnet.fi. Palvelu on kaikille käyttäjille ilmainen. Pyrimme teknisten rajoitteiden puitteissa tarjoamaan palvelun jatkuvasti saataville ilman käyttökatkoja.

Jos haluat kirjoittaa viestejä foorumille, sinun täytyy rekisteröityä palveluun. Palveluun rekisteröityminen on täysin vapaaehtoista. Rekisteröityminen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen, rajoitteiden mukaisen nimimerkin sekä salasanan. Voit halutessasi antaa myös etu- ja sukunimesi. Rekisteröitymisen jälkeen voit kommentoida muiden aloittamia aiheita tai voit luoda itse omia aiheita muille keskusteltavaksi. Rekisteröitymisen ja profiilitietojen antamisen yhteydessä sinun on mahdollista myös kertoa lisätietoja itsestäsi, jos haluat tehdä itsesi muille käyttäjille tutummaksi. Voit myös muuttaa muille näkyvillä olevaa julkista nimimerkkiäsi profiilistasi. Kaikkien lisätietojen antaminen on täysin vapaaehtoista ja foorumia voi käyttää anonyymina.

WordPress ei kerää mitään henkilötietoa vierailijoista. Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun käyttäjät jättävät kommentin Padelnet-sivustolle, keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta TÄÄLTÄ.

Voit tietosuojalainsäädännön mukaisesti pyytää tiedoksesi itsestäsi tallennettuja tietoja itsellesi tai pyytää poistamaan sinuun liittyvät tiedot.

Kaikessa foorumille tuotetussa sisällössä tekijänoikeudet säilyvät käyttäjällä. Kun tuotat sisältöä ja kirjoitat viestejä, annat Padelnetille pysyvän käyttöoikeuden tähän sisältöön siltä osin kuin se on tarpeellista palvelun toimittamiseksi.

Jokainen käyttäjä vastaa itse tuottamastaan sisällöstä. Mikäli havaitsemme lakien tai tekijänoikeuksien vastaisia viestejä, voimme keskeyttää näiden esittämisen välittömästi. Voimme myös keskeyttää viestien esittämisen, mikäli ne eivät ole sääntöjemme mukaisia tai ovat muutoin hyvän tavan vastaisia. Tarvittaessa voimme myös jäädyttää käyttäjien kirjoitusoikeuksia joko määräajaksi tai pysyvästi.

Tutustu myös WordPress.com -sivuston käyttöohjeisiin TÄÄLTÄ.

Jos sinulla on kysyttävää säännöistä & käyttöehdoista, ota yhteys Padelnetin toimitukseen.