Yhteistyö

REBEL PADEL – Suomen kapinallisin mailamerkki

Reilut 2,5 vuotta sitten syntyi ajatus siitä, että Suomeen haluttiin oma padelmailabrändi. Markkinoilla olevat mailat noudattivat ulkonäöltään hyvin samantyyppistä kaavaa ja siihen haluttiin tuoda uusia tuulahduksia. Näin syntyi REBEL PADEL, ensimmäinen suomalainen padelmailabrändi.

Tämän mailabrändin takana ovat suomalaiset padelharrastajat Aleksi Halen ja Kimmo Sonne, jotka halusivat toiminnallaan tuoda ripauksen omaa itseään mukaan kasvavaan lajiin. Rebel Padelin nimen mukaisesti suomalaista padelmailakulttuuria haluttiin muuttaa räväkämpään, jopa kapinallisempaan suuntaan. Rebel Padelin mailojen suunnittelussa on haettu ideoita lumilautailusta sekä skeittaamisesta, mutta myös katutaiteesta. Pääajatuksena on, että mailat ovat graafisesti näyttäviä ja niiden taustalla on aina jokin tarina.

Haluttiin tehdä erilaista sekä kapinallista työtä padelin parissa ja viedä sitä kautta padelin ilosanomaa ympäri maailman

Aleksi Halen, Rebel Padel

Mistä sitten syntyvät ideat Rebel Padelin mailoihin?

Vastaus on selvä; ihmisistä ja kontakteista. Esimerkiksi Rebel Padelin Roland Vamos -maila, jonka taustalla oli halu tehdä kunnianosoitus legendaariselle Roland Garros -tennisturnaukselle. Myös valikoimasta löytyvä jo vuonna 1995 piirretty (by Inka Jurvanen) GrandMa-maila on elänyt katumuodissa, kuten skeittilaudoissa jo vuosikymmenten ajan. Näin teos sai uuden hengen, tällä kertaa padelmailan muodossa.

Tavoitteenamme on toimia ympäri maailmaa ja oman toimintamme kautta saada ihmisiä viihtymään padelin parissa.”

Aleksi Halen, Rebel Padel

Rebel Padelin mailat ovat olleet myynnissä nyt tämän vuoden ajan. Mailojen suunnittelun takana olevien taitelijoiden avulla Rebel Padel -brändi on noussut koko padelyhteisön tietoisuuteen myös maailmanlaajuisesti. Omalla toiminnallaan ja esimerkillään Rebel Padel haluaa kaikkien viihtyvän padelin parissa.

“Padel on pallopelien shakkia, sillä tässä lajissa myös aivojen pitää toimia jalkojen mukana.”

Aleksi Halen, Rebel Padel

Rebel Padel haluaa lähettää valtavasti terveisiä koko padelyhteisölle. Padel on lajina ja pallopelinä mahtava, koska se on riippumaton pelaajan iästä tai taustasta. Padelista tekee erityisen hauskan sen joukkuelajimaisuus – kaveriahan ei tunnetusti jätetä, edes padelkentällä.

Pidetään toisistamme huolta ja otetaan Rebel Padel sydämellä vastaan!