Padelnet

Mikä ihmeen Padelnet?

Kaikkien padelpelaajien yhteinen keskustelupalsta.

Koska padel on antanut meille jo nyt todella paljon, halusimme me vuorostamme kantaa kortemme kekoon tämän hienon lajin levittämisen suhteen. Ja siitä se ajatus sitten lähti…

Padelnetin tarkoituksena on tuoda eri padelpelaajia yhteen ja auttaa heitä verkostoitumaan keskenään paremmin. Olitpa sitten kokenut peluri tai vasta mietit, että mikä ihmeen laji tämä padel oikein on. Tämä sivusto kokoaa yhteen niin uudet kuin vanhat, kokeneemmat ja kokemattomammat, isät ja äidit, pojat ja tytöt, ja kaikki muutkin siltä väliltä.

Miksi sitten tehdä tällainen Padelnet-sivusto?

  • Keskustele padelista Padelnetin keskustelupalstalla ja luo omia keskusteluaiheita
  • Oliko jokin sääntö hukassa?
  • Katso mitä hyödyllisiä padelaiheisia sivustoja sinun olisi hyvä tietää
  • Lue Padelnet Blogia
  • Kasvata padelverkostoasi ja tapaa uusia ihmisiä

Padelin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisen muutaman vuoden aikana ja suunta näyttää edelleen hyvin paljon samalta. Saamme jatkuvasti lukea, kuinka uusia padelkenttiä ja -halleja rakennetaan ympäri Suomen ja yhä useampi meistä voi sanoa edes kokeilleensa lajia. Padel pelinä on mielenkiintoista ja nopeaa, jopa anteeksiantavampaa kuin sen sisarlajit eli tennis tai squash. Tämän lisäksi se on ennen kaikkea sosiaalinen laji. Mikä onkaan parempi tapa kuin kerätä porukka kasaan ja lähteä yhdessä kilpailemaan mahtavan pallopelin kanssa?

Tämä kansan suosion saanut mailapeli ja sen yhteisö ansaitsevat myös oman sivun, jossa lajista kiinnostuneet voivat löytää toisensa nopeammin ja paremmin.
Jaa siis kokemuksiasi padelista muiden pelureiden kanssa Padelnetissä.

Pysy kuitenkin kuulolla, sillä lisää on tulossa ja paljon…